Megjelent a SOLEM vezérlőcsalád webes felülete

Written by Technoconsult Published in

A SOLEM vezérlőcsalád mostantól nem csak Android és iOS alkalmazáson keresztül érhető el, hanem a https://www.mysolem.com -on történő regisztrációt követően webes felületről is. A rendszer legnagyobb előnye, hogy átláthatóbban és kényelmesebben állíthatjuk be az öntözési paramétereket. A webes felület további szolgáltatásokkal bővült, de természetesen minden, korábbi beállítási lehetőség elérhető maradt.

A vezérlőket cimkék szerint csoportosíthatjuk, ami az öntözőrendszer telepítőknek nagy segítséget jelent több vezérlő kezelése esetén. Tetszőleges nevet adhatunk a vezérlőnek és az egyes öntözési zónáknak. Az öntözést három "A", "B" illetve "C" csoportra tudjuk osztani. Csoportonként nyolc indítási időt tudunk megadni. A vízháztartás 0%-200% között módosítható, szintén csoportonként.

A beállításokból biztonsági mentést készíthetünk, ezáltal bármikor könnyedén helyreállíthatóak az eredeti beállítások. A webes felületen keresztül információt kaphatunk a legutolsó módosítás dátumáról és a szinkronizációról.

A vezérlőket lehetőségünk van egy térkép segítségével helyszín alapján csoportosítani. A térképen a vezérlőre kattintva közvetlenül megjelenik annak aadatlapja, így több vezérlő kezelése esetén (telepítőknek, fenntartóknak) még egyszerűbb az eligazodás.

Kapcsolat

Technoconsult Vízgépészeti Kft.

2092 Budakeszi, Szürkebarát u.1.

Telefon: +36-23-458-140

Mobil: +36-70-329-6623

info@technoconsult.hu