Solem távoli öntözésvezérlők

Valódi távvezérlés, ahol a távolság nem ismer határokat. A Föld bármely pontjáról elérhetjük időkapcsolónkat, amennyiben okostelefonunk az internetre kapcsolódik. Új dimenziók nyilnak határtalan lehetőségekkel.

 

Távolból való vezérlés

Automata öntözőrendszerünknél szeretnénk, ha a növények a megfelelő mennyiségű vizet kapnák meg. Ehhez néha állítani szükséges az öntözési időket. Ezentúl a Solem vezérlővel a kert bármely pontjából, a házból, vagy akár egy másik városból ill. országból is elérhetjük a vezérlőnket. Ugyanígy ha nyaralónkban be akarjuk kapcsolni a fűtést, elég egy kattintás az okostelefonunkon, s a fűtés már be is indult. Mindezekhez csak egy okostelefonra és egy ingyenesen letölthető applikációra lesz szükségünk.

 

Lehetőség nyílik bármely elektromos berendezés kapcsolására és program szerinti működtetésére a Solem vezérlővel. Szökőkutat, világítást, medence fűtést vagy keringtetést, szivattyút, nyaraló fűtést, bojlert, madáritatót vagy más elektromos eszközt tudunk működtetni.

 

Berendezések kapcsolása

Ki és bekapcsolhatjuk azokat, módosíthatjuk a működtetési programokat úgy, hogy ott sem vagyunk. Elfelejtette átállítani az öntözési időket és elutazott? Nem gond, csak néhány kattintás a telefonján. Elfelejtette kikapcsolni a fűtést a nyaralójában? Vegye elő a telefonját és kapcsolja ki! Automatikusan elindul a medence fűtése, pedig elutaztak? Kapcsolja ki távolról! A kerti világítás programja változatlan maradt miközben elutazott? Kapcsolja ki akár azonnal! Elutazott, s szeretné, hogy a lámpák véletlenszerűen kapcsoljanak be és ki, imitálva az Ön otthoni jelenlétét? Az OL időkapcsolóval ez is lehetséges.

CsatolmányMéret
PDF icon solem_brochure_1505.pdf2.32 MB

Kapcsolat

Technoconsult Vízgépészeti Kft.

2092 Budakeszi, Szürkebarát u.1.

Telefon: +36-23-458-140

Mobil: +36-70-329-6623

info@technoconsult.hu