In-Lite kerti világítástechnika

Az In-Lite kerti világítástechnikai rendszer látványos megjelenést biztosít kertjének az esti órákban.

Megnöveli kertjének használhatóságát, biztonságossá teszi az esti közlekedést és sötétedés után teljesen új látványt nyújt kertjének.

A 12V-os kisfeszültségű rendszer minden eleme LED fényforrású, kiváló minőségű lámpatest, mely  gazdaságosan üzemel. A LED világítás élettartama kb. 50.000 üzemóra, az energiafogyasztás és a felmelegedés csekély mértékű.

A termékpaletta könnyen átlátható, a megfelelő lámpatestek könnyen kiválaszthatóak, s a beépítés is biztonságos és egyszerű.

A rendszer felépítése

A rendszer alapja egy vezérlővel egybeépített transzformátor. A kisfeszültségű (12V) kábelt az egyik végével a transzformátorhoz kell csatlakoztatni. A kábel tetszés szerint fektethető járda, terasz, pázsit, vagy növények alá. A lefektetett kábel bármely pontjához a lámpatestek az EASY-LOCK SYSTEM segítségével egyszerűen csatlakoztathatók. A kábel vége szabadon hagyható, a kábelek egy egyszerű csatlakozóval toldhatók.

Termékek

Minden lámpatest LED fényforrással rendelkezik, 5 év gyártói garanciával. A telepítés függvényében választható süllyesztett lámpatest is, mely beépíthető fa-, kő-, vagy betonburkolatba, vagy akár közvetlen a földbe is.

A Szoliter termékek a föld feletti megvilágítást biztosítják, melyek különböző magasságúak, megjelenésűek. Beépíthetők szilárd burkolatba, vagy talajba.

A Falra szerelhető termékeket gyakran használják funkcionális okokból külső falak megvilágítására. Az esztétikus megjelenés mellett nagyban fokozza a kényelmet és a biztonságérzetet.

Előnyök

  • 12V-os kisfeszültségen való működésnek köszönhetően biztonságos, egyszerűen kivitelezhető.
  • A LED fényforrások alacsony energiafelhasználást és hosszú élettartamot biztosítanak.
  • A teljes kialakításhoz szükséges minden rendszer-elemet megvásárolható.
  • 5 év garancia.
  • Az EASY-LOCK SYSTEM segítségével bárhol lehet csatlakozni a vezetékhez így a kivitelezési megoldásainknak csak az ötleteink szabhatnak határt.
  • Tervezési és kivitelezési szolgáltatásainkkal is rendelkezésre állunk.

Ugrás a termékekhez

 

A termékekről további információ az alábbi űrlap kitöltésével kérhet:

Kapcsolati űrlap

Kapcsolat

Technoconsult Vízgépészeti Kft.

2092 Budakeszi, Szürkebarát u.1.

Telefon: +36-23-458-140

Mobil: +36-70-329-6623

info@technoconsult.hu