In-Lite Kerti világítástechnika

Written by admin Published in
Partnereinknek újabb terméket kínálva cégünk megkezdte az In-Lite kerti világítástechnikai rendszer forgalmazását.

Az In-Lite termékek kertjeink bármely elemének látványos megjelenést biztosítanak az esti órákban.

A 12V-os kisfeszültségű rendszer minden eleme LED fényforrású, kiváló minőségű lámpatest, mellyel a gazdaságos üzemeltetés biztosítható. A LED világítás élettartama kb. 50.000 üzemóra az izzó cseréje nélkül. Az energiafogyasztás és a felmelegedés csekély mértékű.

A termékpaletta egyszerű kialakítása révén könnyen átlátható marad a rendszer és bármely projecthez kiválasztható a megfelelő terméktípus. Az In-lite rendszer összes eleme, percek alatt, könnyen beépíthető, a kivitelezéshez semmilyen szakmai képzettségre nincs szükség.

A rendszer felépítése

A rendszer alapja egy vezérlővel egybeépített transzformátor. A kisfeszültségű (12V) kábelt az egyik végével a transzformátorhoz kell csatlakoztatni. A kábel, tetszés szerint fektethető járda, terasz, pázsit, növények alá, földbe beásva is. A lefektetett kábel bármely pontjához a lámpatestek az EASY-LOCK SYSTEM segítségével egyszerűen csatlakoztathatók. A kábel vége szabadon hagyható, nem szükséges, hogy az egy zárt kört képezzen. A kábelek egy egyszerű csatlakozóval toldhatók.

Termékek

Minden lámpatest LED fényforrással rendelkezik, 5 év gyártói garanciával. Beépítéstől függően kínálunk Süllyesztett lámpatesteket, melyek beépíthetők fa, kő, betonburkolatba, néhány esetben közvetlen a földbe. Optimális választás kisebb objektumok, teraszok, gépkocsi behajtók, kerti ösvények megvilágítására, a tereptárgyak széleinek jelzésére.

A Szoliter termékek a föld feletti megvilágítást biztosítják, melyek különböző magasságúak, megjelenésűek. Beépíthetők szilárd burkolatba, vagy talajba.

A Falra szerelhető termékeket gyakran használják funkcionális okokból külső falak megvilágítására. Az esztétikus megjelenés mellett nagyban fokozza a kényelem és biztonságérzetet.

Miért válassza az In-Lite-ot?

12V-os kisfeszültségen való működésnek köszönhetően biztonságos, egyszerűen kivitelezhető rendszerhez juthat.

A LED fényforrások alacsony energiafelhasználást és hosszú élettartamot biztosítanak.

A teljes kialakításhoz szükséges minden rendszer-elemet biztosítunk.

5 év garancia.

Az EASY-LOCK SYSTEM segítségével bárhol tudunk csatlakozni a vezetékhez így a kivitelezési megoldásainknak csak az ötleteink szabhatnak határt.

A termék kiválasztásán túl tervezési és kivitelezési szolgáltatásainkkal is rendelkezésre állunk.

Kérjük, tekintse meg részletes tájékoztatónkat és árlistánkat. Amennyiben további információra lenne szüksége, elérhetőségeinket állunk rendelkezésére!

CsatolmányMéret
PDF icon tc_kerti_vilagitastechnika_kiadvany.pdf1.31 MB

Kapcsolat

Technoconsult Vízgépészeti Kft.

2092 Budakeszi, Szürkebarát u.1.

Telefon: +36-23-458-140

Mobil: +36-70-329-6623

info@technoconsult.hu